Zoekmachine optimalisatie handelsonderneming

De naamsbekendheid van het bedrijf was goed en werdt zodoende ook goed gevonden. Met een betere online zichtbaarheid van dit bedrijf was een hogere omzet mogelijk. Met de zoekmachine optimalisatie kregen we een perfect resultaat, we blijven de vindbaarheid verbeteren voor andere producten.

Bedrijf:
Handelsonderneming Bullinga
Datum:
Mei 2020
Website:
handelsondernemingbullinga.nl
Branche:
Retail non-food
Share Project:
33x
meer zoekwoorden in de top 10
+10x
Meer vindbaar in Google

Meer bezoekers uit Google halen

Met drie zoekwoorden in de top 10 in Google begonnen we in mei. Na 2 maanden met 100 zoekwoorden in de top 10 waarvan 50 in de top 3.

Nummer 1 in Google met je website en bedrijf

Met het zoekwoord “steenschotten” van plaats 38 naar 1 in het landelijke resultaat in Google.

SEO DOELSTELLING

Met een vrijblijvende website check was er op bepaalde zoekwoorden veel winst te behalen. Een hoge plek in Google met zoekmachine optimalisatie voor een bepaalde pagina konden we aanbieden met de “no cure no pay” garantie. Ondanks dat de website technisch gezien niet alle mogelijkheden had om de pagina zelf te optimaliseren hebben we alternatieve methoden gebruikt.

Met de uitgebreide SEO Website Audit konden we aan de slag met het vindbaar maken van de website én meer bezoekers naar de fysieke winkel te krijgen.

Met een ietwat geoptimaliseerde pagina wisten we website makkelijker te maken voor Google. Zodat de zoekmachine wist welk onderwerp de pagina heeft. Met een bootspakket met linkjes van andere websites begon de website te stijgen. De afgesproken nummer 5 positie was ruimschoots behaald bij het aantikken van de nummer 1 positie.

Gebruikte producten

Aangezien we altijd maatwerk leveren zijn deze 2 producten gebruikt als basis. De “Website Audit” is een perfecte start om te zien waar de kansen liggen. Met het optimaliseren van homepage, website structuur het aanmaken van een nieuwe pagina bereikten we een perfect resultaat.

Stap 1. Waarmee kunnen we helpen?

MEER BEZOEKERS EN HOGERE OMZET?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Online
  close-link
  Stap 1. Waarmee kunnen we helpen?

  Een website dat geld oplevert?

  Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

   Online
   close-link