Zoekmachine optimalisatie kledingwinkel

De online zichtbaarheid van dit bedrijf was goed als je op de bedrijfsnaam zocht. Om nieuwe klanten van buiten de regio aan te trekken was er een mooie kans voor zoekmachine optimalisatie.

Veel fysieke winkels hebben baat bij deze optimalisatie om zo meer klanten te ontvangen. Bekijk de resultaten die we hebben geboekt.

Bedrijf:
Windtson bij Suus
Datum:
Mei 2020
Website:
windtson.nl
Branche:
Retail non-food
Share Project:
+350%
Nieuwe gebruikers van de website
+51sec
langer op de website
+77%
Meer pagina's bezocht per bezoek

Meer bezoekers via Google kledingwinkel retail mkb

Na de optimalisatie van de site kwamen er 356% meer bezoekers via Google

Met meer zoekwoorden zichtbaar in Google winkel

Door één strategische pagina aan te maken werdt de website met veel meer zoekwoorden gevonden. Deze digitale bezoekers resulteerden in meer bezoekers aan de fysieke winkel voor het betreffende product ver buiten het gebruikelijke verkoopgebied.

SEO DOELSTELLING

Na de lancering van de webshop waren er diverse kansen om de vindbaarheid van de website te verhogen. Door zoekmachine optimalisatie en het verbeteren van de website kan de online zichtbaarheid sterk toenemen.

Met de uitgebreide SEO Website Audit konden we aan de slag met het vindbaar maken van de website én meer bezoekers naar de fysieke winkel te krijgen.

Met een sterk geoptimaliseerde pagina wisten we doelgroep uit te breiden van locale klanten naar klanten ver buiten de regio. De zichtbaarheid en vindbaarheid in Google was zo toegenomen dat zelfs in de fysieke winkel in Wageningen meer klanten kreeg voor een bepaald kledingmerk.

Gebruikte producten

Aangezien we altijd maatwerk leveren zijn deze 2 producten gebruikt als basis. De “Website Audit” is een perfecte start om te zien waar de kansen liggen. Met het optimaliseren van homepage, website structuur het aanmaken van een nieuwe pagina bereikten we een perfect resultaat.

Stap 1. Waarmee kunnen we helpen?

MEER BEZOEKERS EN HOGERE OMZET?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

  Online
  close-link
  Stap 1. Waarmee kunnen we helpen?

  Een website dat geld oplevert?

  Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

   Online
   close-link